Diensten

Wij zijn Draaijer Installatietechniek B.V. uit Elburg. Duurzaamheid is niet iets wat we doen, maar wie we zijn. We maken met en voor onze opdrachtgevers mooie projecten vol duurzame oplossingen. Ons personeel is betrokken en meedenkend. Samenwerken en duurzaamheid geeft ons energie! Energie uit bodem, zon of lucht is onze specialiteit, de eventuele koppeling met een Slim Huis maakt het plaatje compleet. Als totaal installateur kunnen wij u volledig ontzorgen, niet alleen in de woning of bedrijfspand maar ook daarbuiten.

Duurzaam

De elektrotechnisch installateurs van Uw Duurzame Installateur helpen u graag met duurzame en energiebesparende oplossingen. Daarnaast kunt u ook het reguliere installatiewerk gerust aan hen overlaten. Zij adviseren, ontwerpen, installeren, onderhouden en keuren elektrotechnische installaties.

Van ontwerp tot en met oplevering en onderhoud: het gehele traject kunt u rekenen op up-to-date kennis en vakmanschap. Uw wensen staan hierbij voorop.

 

Zonnepanelen misschien iets voor u?

Met zonnepanelen maakt u gebruik van een gratis en onuitputtelijke bron van energie.
Wilt u geen last hebben van de prijsstijgingen die uw energieleverancier u voorschotelt, begin dan nu met het opwekken van uw eigen stroom. Duurzaam én betaalbaar.

Daarnaast is een investering in zonnepanelen waarde vermeerderend voor uw woning. En dankzij technologische ontwikkelingen bieden ze een steeds hogere opbrengst en zijn ze in aanschaf goedkoper Uw eigen stroom opwekken met zonnepanelen: goed voor uw portemonnee én het milieu.

Uw voordelen
Lagere energierekening
-Onbezorgd energie verbruiken
-Hogere waarde woning
-Milieuvriendelijk
-Rendabel
-Levert meer op dan sparen
-Deskundig advies & vakkundige plaatsing

Doe de Energiescan !!!